Bemutatkozás

Az Force and Speed Technology Kft. (röviden F.A.S.T.) 2017.-ben alakult Nyíregyházán. A cég célul tűzte ki a magyar autósportban aktív részvételét. Csapatunk versenyzői már korábban is nagy múlttal rendelkező autóversenyzők, akik már több bajnokságban is eredményesen szerepeltek.

A F.A.S.T. székhelye Nyíregyházán a Margaretta út 66. szám alatt található. Célunk, hogy mind versenyzőink , mind szurkolóink, mind támogatóink részére rendszeres sportlehetőséget biztosítsunk, versenyeket tanfolyamokat szervezzünk részükre. Az általuk képviselt sportágak népszerűsítésével a közösségi élet fejlesztését céloztuk meg és hisszük, hogy ezáltal olyan sportkapcsolatokat tudunk kialakítani, amelyekkel versenyzőink élni tudnak a jövőben.

2017-ben  2 szakággal vágtunk neki a bajnokságnak: a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) által támogatott Magyar Országos Rally Bajnokságnak, valamint a Magyar Országos Rallycross bajnokságnak. A versenycéljaink mind a két sportágban a dobogó megszerzése, amelyre minden esélye megvan versenyzőinknek a korábbi tapasztalatok és eredmények tükrében. 

Csapatunk céljainak megvalósítása érdekében együttműködünk minden állami, társadalmi és gazdálkodó szervezettel, más csapatokkal, egyesülettel és szövetséggel, amelyekkel kölcsönösen segítjük egymást, valamint előmozdítjuk eredményes működésüket és céljaik megvalósítását.

Csapatunk közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt, illetve azoktól támogatást nem kap, továbbá országgyűlési és megyei, valamint fővárosi önkormányzati képviselőjelöltet nem állít, és nem támogat.