Húsvéti Rallycross a Rabócsiringen!

Április 16.-17. között került megrendezésre az Oláh-Gumi Húsvéti Rallycross Parádé ahol a FastRacers csapat versenyzője, Szabó Dénes is versenybe szállt a bajnoki pontokért egy nagyon népes és nehéz mezőnyben, rengeteg néző előtt.

A versenyt színesítette, hogy 15 év kihagyás után Dénes Édesapja is, Szabó “Szamóca” Tibor ringbe is szállt, ahol is fiával együtt csatázhattak a máriapócsi pályán. Az első nap után Dénes a következőképpen értékelte a vasárnapot:

“A mai napot remek eredményekkel zártuk. Édesapám és én is örülünk az eredményeknek, Ő az 1. Előfutamot a 9. helyen, míg én az 1. Helyen végeztem, majd a 2. Előfutamon jobban teljesítve apa a 8. Én pedig egyel visszacsúszva a 2. helyen végeztem. Holnap kemény futamokra számítok úgyhogy most kipihenem magam és reggel újult erővel gurulunk a golffal a rajthoz”

 

 

 

A vasárnapi előfutamok után Dénes és Édesapja is izgatottan várták a hétfőt, ahol is már az elődöntők és a döntők  következtek. Dénes az egyik elődöntő futam 1. rajtkockájából, Szamóca pedig egy másik elődöntő futam 3. rajtkockájából várta a küzdelmet. Titkon abban bíztak, hogy az elődöntők után egy igazi Apa-Fia “harcban” lesz részük a döntőben…. 🙂

A technika ördöge sajnos közbeszólt (mint minden technikai sportban…), és Szamóca feladni kényszerült a versenyt, míg Dénes célba ért és kategóriájának 2. helyezését hozhatta el a tavalyi bajnok. A verseny után így értékelte a hétvégét:

“Egy 2. helyezéssel zártam a hétvégét, aminek nagyon örülök hiszen a technika a végét járta, de beért a célba ez a lényeg. Apa sajnos féltengely törés miatt kénytelen volt feladni a küzdelmet, de így is 5. helyen végzett a hétvégén.”

A bajnokság következő futama a pünkösdi verseny lesz, ami szintén a máriapócsi RabócsiRingen kerül majd megrendezésre. Várunk oda is mindenkit, és szurkoljon együtt Dénesnek, hogy tudja megvédeni a tavalyi bajnoki címét!!!

Köszönjük támogatóinknak, akik nélkül ez a remek eredmény nem jöhetett volna létre:

SZABÓ GUMI, Nagykálló – www.szabogumi.hu

A-VÉD Kft., Budapest Podmaniczky út 57.

Kovács-Autó Oros – www.kovacsauto-oros.hu

Intrudair Kft. – www.intrudair.com